Magazín Penam
  • Príbeh pečiva
  • Z iného cesta
  • Zaujímavosti
  • Newsletter
penam.sk
Magazín Penam

Všetko zo sveta pečiva na jednom mieste

Magazín Penam
  • Príbeh pečiva
  • Z iného cesta
  • Zaujímavosti
  • Viac
    • Newsletter

Výsledok vyhľadávania podľa značky

Tipy

1 článok
View Post
  • Príbeh pečiva

Infografika: Grilovačka trochu inak vďaka špecialitám z pečiva

  • 10. augusta 2022
Najnovšie články
  • Stravovanie: Vysokoproteínová diéta – ako na ňu?
    • 14. decembra 2022
  • Infografika: Pomôcky na kváskovanie – čo všetko budete potrebovať?
    • 23. novembra 2022
  • Múka v kuchyni: Bezlepková múka 
    • 2. novembra 2022
  • Potravinové alergie u našich najmenších
    • 19. októbra 2022
  • Múka v kuchyni: Špaldová múka
    • 5. októbra 2022
Instagram
Aj keď sa v súčasnosti najviac používa na pečenie chleba kvások, stále sa nájdu ľudia, ktorí preferujú klasické droždie 😊 Do ktorej skupiny patríte vy? 🤔 Používate kvások, droždie alebo sa pečeniu chleba vôbec nevenujete? 🍞
Už ste ochutnali náš Kváskový semienkový chlieb z rady Baker street? 🤔 Ten je vyrábaný z vlastného kvásku a 13 hodín zrejúceho cesta 🍞 Naši pekári si na ňom dali skutočne záležať 👨‍🍳
Máme pre vás skvelý tip na Semienkový kváskový chlieb so špargľou a vajíčkom Benedikt 😋
Či už sa jedná o návštevu alebo oslavu, obložené chlebíky a jednohubky na stole nesmú chýbať 😋
Sledovať
Sledujte nás
Témy
alergia na potraviny celiakia Chlieb diéty infografika kváskovanie múka pečenie Pečivo potravinová intolerancia Príbeh pečiva recept seriál slovenské pečivo stravovanie Tipy Zvyky a tradície
Sidebar - Proteínové chlebíky
Magazín Penam
  • Newsletter
  • Ochrana osobných údajov
© 2023 PENAM SLOVAKIA, a.s. | Grown by ContentFruiter

Napíšte hľadané kľúčové slovo a stlačte Enter na klávesnici.